Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi
Autor: Švrčková, Daniela
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá výrobními druhy mas a surovinami potřebnými pro výrobu masných výrobků a strukturou masných výrobků. Jsou popisovány technologie výroby masných výrobků - příprava surovin, mělnění, míchání, narážení, zrání a balení. Je charakterizována výroba masných výrobků ve společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a ve společnosti Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství. Společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství vyuţívají k výrobě svých masných výrobků velmi jakostní suroviny a technologická zařízení, což je, spolu se správnou výrobní a hygienickou praxí, základním stavebním kamenem pro produkci kvalitních a zdravotně bezpečných masných výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15097
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22743


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
švrčková_2011_bp.pdf 3.795Mb PDF Zobrazit/otevřít
švrčková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
švrčková_2011_op.pdf 824.6Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet