Porovnání analytických a technologických hodnot různých metod filtrace piva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Porovnání analytických a technologických hodnot různých metod filtrace piva

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gálová, Jitka
dc.contributor.author Vasil, Jan
dc.date.accessioned 2012-03-09T05:09:05Z
dc.date.available 2012-03-09T05:09:05Z
dc.date.issued 2011-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15159
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá praktickým porovnáním analytických a technologických hodnot různých metod filtrace piva. Jednotlivé druhy piva byly analyticky sledované od hlavního kvašení ve spilce, dozrávání v ležáckém sklepě až po finální výrobek ošetřený z hlediska mikrobiologické a koloidní trvanlivosti filtrací. Vedle sebe jsou zde porovnány zjištěné hodnoty u primární, sekundární křemelinové filtrace a MMS (Multi Micro Systém) filtrace. cs
dc.format 94 s., 11 s. obr. přílohy cs
dc.format.extent 4060958 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Kvasinky cs
dc.subject zákal cs
dc.subject pivo cs
dc.subject filtrace piva cs
dc.subject křemelina cs
dc.subject fyzikálně-chemické znaky piva cs
dc.subject technologická data filtrace cs
dc.subject Yeast en
dc.subject haze en
dc.subject beer en
dc.subject beer filtration en
dc.subject diatomaceous earth en
dc.subject physical-chemical characteristics of beer filtration process data en
dc.title Porovnání analytických a technologických hodnot různých metod filtrace piva cs
dc.title.alternative Comparison of Technological and Analytical Values of Various Beer Filtration Methods en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Hanuštiak, Pavel
dc.date.accepted 2011-05-30
dc.description.abstract-translated This diploma thesis deals with the practical and analytical comparison of the values of various technological methods beer filtration. The different types of beer from the analytically observed in the fermentation room of fermentation, maturation in the lager cellar to the finished product is treated in terms of microbiological and colloidal filtration durability. Side by side are compared with the values of primary, secondary diatomite filtration and MMS (Multi Micro System) filtration. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 20547
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
vasil_2011_dp.pdf 3.872Mb PDF View/Open
vasil_2011_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
vasil_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account