Glukosinoláty v rostlinných produktech

DSpace Repository

Language: English čeština 

Glukosinoláty v rostlinných produktech

Show full item record

No preview available
Title: Glukosinoláty v rostlinných produktech
Author: Švejdíková, Vendula
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na glukosinoláty v rostlinných produktech, jejich popis, strukturu, chemické reakce a produkty jejich hydrolýzy a zdravotní účinky těchto látek. V další části jsou uvedeny zdroje glukosinolátů v brukvovité zelenině (zelí, brokolice, hoř-čice, řepka, ředkev, růžičková kapusta, křen).
URI: http://hdl.handle.net/10563/15297
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 22784


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
švejdíková_2011_bp.pdf 2.204Mb PDF View/Open
švejdíková_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
švejdíková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account