Glukosinoláty v rostlinných produktech

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Glukosinoláty v rostlinných produktech

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Glukosinoláty v rostlinných produktech
Autor: Švejdíková, Vendula
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na glukosinoláty v rostlinných produktech, jejich popis, strukturu, chemické reakce a produkty jejich hydrolýzy a zdravotní účinky těchto látek. V další části jsou uvedeny zdroje glukosinolátů v brukvovité zelenině (zelí, brokolice, hoř-čice, řepka, ředkev, růžičková kapusta, křen).
URI: http://hdl.handle.net/10563/15297
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22784


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
švejdíková_2011_bp.pdf 2.204Mb PDF Zobrazit/otevřít
švejdíková_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
švejdíková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet