Biologicky aktivní látky v hlízách brambor

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Biologicky aktivní látky v hlízách brambor

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Biologicky aktivní látky v hlízách brambor
Autor: Němeček, Rostislav
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem mé bakalářské práce bylo zabývat se biologicky aktivními látkami v bramborových hlízách. Detailně jsou popsány antioxidanty a biologická úloha bramborových bílkovin. Zmíněny jsou i látky s nižší biologickou aktivitou, jako například některé vitaminy a minerální prvky. Bramborové hlízy jsou hodnotnou potravinou ve vztahu k lidské výživě a pozitivnímu vlivu na náš imunitní systém.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15413
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 22710


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
němeček_2011_bp.pdf 1.756Mb PDF Zobrazit/otevřít
němeček_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
němeček_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet