Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mlček, Jiří
dc.contributor.author Neduchalová, Michaela
dc.date.accessioned 2012-03-09T10:23:13Z
dc.date.available 2012-03-09T10:23:13Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15555
dc.description.abstract Tato bakalářská práce pojednává o charakteristice kávy a jejich zdravotních účincích na lidském organizmu. Zabývá se složením a výrobou kávy. Cílem bylo sjednotit různé studie, které zkoumaly zdravotní účinky kávy a nalezení nových kávových výrobků s popsáním jejich významných látek, které mají zdravotní vliv na lidský organizmus. cs
dc.format 50 s. (65 229 znaků). cs
dc.format.extent 2067841 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject káva cs
dc.subject složení cs
dc.subject výroba cs
dc.subject kofein cs
dc.subject zdravotní účinky cs
dc.subject nové kávové výrobky cs
dc.subject coffee en
dc.subject composition en
dc.subject production en
dc.subject caffeine en
dc.subject health effects en
dc.subject new coffee products en
dc.title Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky cs
dc.title.alternative Health effects of coffee and new coffee products en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Nedomová, Šárka
dc.date.accepted 2011-06-10
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis describes the characteristics of coffe and their health effects on human body. Desribes the composition and production of coffee. The aim was to unify the various studies that have examined the health effects of coffee and finding a new coffee products, describing the important compounds that have health effects on the human body. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22691
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
neduchalová_2011_bp.pdf 1.972Mb PDF View/Open
neduchalová_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
neduchalová_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account