Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách
Autor: Červinková, Pavla
Vedoucí: Holko, Ivan
Abstrakt: Tématem bakalářské práce je charakteristika bakterie Listeria monocytogenes a její význam v potravinářství. První část pojednává o baterii samotné a nemoci, kterou tato bakterie způsobuje. Dále jsou popsané metody průkazu Listeria monocytogenes a její výskyt v potravinách. Práce také diskutuje kontrolu mikrobiologických požadavků na potraviny a výsledky zjiš-těné při analýzách Státní zemědělské a potravinářské inspekce ČR v roce 2006. Závěrem je uveden přehled příslušné legislativy a statistiky výskytu kontaminací a onemocnění způ-sobených bakterií L. monocytogenes v České republice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15557
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 21883


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
červinková_2011_bp.pdf 1.070Mb PDF Zobrazit/otevřít
červinková_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
červinková_2011_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet