Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii
Autor: Švecová, Zlata
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na dříve běžně pěstovanou a konzumovanou plodinu, kterou je pohanka. Tato pseudocereálie bude v práci popisována jako bioprodukt, který je v současné době opět na vzestupu, ať už po stránce zemědělské, tak i gastronomické. Popis pohanky bude zaměřen nejen na její botanické vlastnosti, ale i na obsah látek, které jsou v ní v nemalé míře obsaženy. V praktické části budou představeny recepty z pohanky, jejichž zařazení do dnešního jídelníčku může být vhodným a vítaným zpestření.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15619
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 16262


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
švecová_2011_bp.pdf 1.249Mb PDF Zobrazit/otevřít
švecová_2011_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
švecová_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet