Využití mořských ryb a plodů v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití mořských ryb a plodů v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití mořských ryb a plodů v gastronomii
Autor: Kýrová, Tereza
Vedoucí: Fišera, Miroslav
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo co nejlépe popsat zpracování mořských ryb a plodů v gastronomii. Práce je zaměřena na mořské ryby obecně, jejich rozdělení, fyziologii. Dále jsou popsány ryby v kuchyni od jejich zabití a kuchání, až po různé tepelné úpravy, stejně tak jsem postupovala i u mořských plodů. Pozornost je také věnována pozitivním vlivům a zdravotním rizikům při jejich konzumaci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15867
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 17187


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kýrová_2011_bp.pdf 1.589Mb PDF Zobrazit/otevřít
kýrová_2011_vp.pdf 63.22Kb PDF Zobrazit/otevřít
kýrová_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet