Nutriční charakteristika rostliny pohanky seté

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nutriční charakteristika rostliny pohanky seté

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nutriční charakteristika rostliny pohanky seté
Autor: Kmentová, Kristýna
Vedoucí: Vojtíšková, Petra
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá charakteristikou, chemickým složením, zpracováním, využitím a zdravotními účinky rostliny pohanky seté. Praktická část je zaměřena na analýzu jednotlivých částí pohanky, jako kořen, stonek, listy a květ. Dále byly zkoumány pohankové výrobky (slupky, kroupa a mouka). U všech vzorků bylo provedeno stanovení obsahu vlhkosti, dusíkatých látek, tuku a škrobu dle metod uvedených v Nařízení Evropské komise č. 152/2009.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15873
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 20156


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kmentová_2011_dp.pdf 4.722Mb PDF Zobrazit/otevřít
kmentová_2011_vp.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kmentová_2011_op.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet