Mastné kyseliny v různých druzích potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mastné kyseliny v různých druzích potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mastné kyseliny v různých druzích potravin
Autor: Jelínková, Dana
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku mastných kyselin v různých druzích potravin. V práci je popsána stavba mastných kyselin, možné procesy jejich oxidace, rovněž možnosti výroby rostlinných olejů. Dále jsou charakterizovány esenciální mastné kyseliny řady (n-3 a n-6). Obsah jednotlivých mastných kyselin v potravinách ukazují tabulky. V samostatné kapitole jsou prezentovány příklady obsahů jednotlivých mastných kyselin v konkrétních potravinách se zaměřením na mražené krémy, cukrovinky a trvanlivé pečivo, jemné pečivo a listová těsta.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15900
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 14872


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jelínková_2011_bp.pdf 1.314Mb PDF Zobrazit/otevřít
jelínková_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jelínková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet