Mléko a možnosti jeho náhrady ve výživě

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mléko a možnosti jeho náhrady ve výživě

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mléko a možnosti jeho náhrady ve výživě
Autor: Procházková, Marie
Vedoucí: Rieglová, Jana
Abstrakt: Ve své bakalářské práci jsem se zabývala významem mléka ve výživě člověka a problematikou laktosové intolerance. Zaměřila jsem se na možnosti náhrady mléka při této metabolické poruše, která je u nás i ve světě poměrně rozšířená. Je zde popsáno mléko jeho složení, zpracování a úprava, laktosová intolerance a sója.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16207
Datum: 2011-08-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 15208


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
procházková_2011_bp.pdf 1.014Mb PDF Zobrazit/otevřít
procházková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
procházková_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet