Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin
Autor: Bouzek, Petr
Vedoucí: Ondrášková, Dana
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku hygieny gastronomického provozu, toxinogenních mikroorganismů, skladování, úpravu a zpracování surovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16279
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 21881


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bouzek_2011_bp.pdf 836.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
bouzek_2011_vp.doc 627Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
bouzek_2011_op.doc 666Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet