Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva
Autor: Nejezchlebová, Hana
Vedoucí: Brachtl, Václav
Abstrakt: Předložená bakalářská práce se zabývá celozrnným pečivem, a to především jeho výrobou a nutričním významem. První část práce je věnována surovinám, a to od prvotních obilovin, které jsou nezbytné k výrobě mouk, až k základním surovinám a je poukázáno i na zlepšují-cí přípravky. V další části práce je popsána samotná výroba celozrnného pečiva a shrnuty její výhody a nevýhody a v závěru jsou zmíněny poznatky o nutričním významu celozrnné-ho pečiva pro člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16336
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22692


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
nejezchlebová_2011_bp.pdf 2.814Mb PDF Zobrazit/otevřít
nejezchlebová_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
nejezchlebová_2011_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet