Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie
Autor: Čtvrtníčková, Lenka
Vedoucí: Smékal, Zdeněk
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá studiem degradace kaseinového komplexu při procesu paření u vzorků sýřenin před pařením, sýřenin po paření a finálních výrobků ? sýrů Mozzarella a Jadel. Pro účely experimentu byla použita gelová permeační chromatografie s refraktometrickou a viskozitní detekcí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16347
Datum: 2011-05-18
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 22605


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
čtvrtníčková_2011_dp.pdf 1.290Mb PDF Zobrazit/otevřít
čtvrtníčková_2011_vp.doc 98.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
čtvrtníčková_2011_op.doc 105Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet