Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
Autor: Pinďáková, Marcela
Vedoucí: Dvořáková, Monika
Abstrakt: Diplomová práce pojednává o vlastnostech škrobu, včetně jeho výroby. Dále se zaměřuje na vlastnosti pšeničné mouky a pšeničného těsta. Praktická část se zabývá stanovením obsahu vlhkosti referenční metodou a obsahu škrobu polarimetrickou metodou dle Ewerse. Výsledky byly statisticky zpracovány vícerozměrnou analýzou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16389
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 22820


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pinďáková_2011_dp.pdf 2.656Mb PDF Zobrazit/otevřít
pinďáková_2011_vp.pdf 77.90Kb PDF Zobrazit/otevřít
pinďáková_2011_op.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet