Technologie výroby octa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie výroby octa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie výroby octa
Autor: Dobešková, Michaela
Vedoucí: Rumíšková, Marie
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je popsání technologie výroby octa, ty jsem porovnala a vyhodnotila. Dále jsou zde charakterizovány mikroorganismy, které se podílí na kvašení, jednotlivé vlivy působící na kvašení, úprava a skladování octa a hodnocení kvality výrobků. Nakonec jsem charakterizovala použití tradičních i netradičních druhů ochucených octů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16506
Datum: 2011-08-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22721


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dobešková_2011_bp.pdf 2.367Mb PDF Zobrazit/otevřít
dobešková_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dobešková_2011_op.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet