Stanovení vlákniny v netradičních cereáliích a rýži

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení vlákniny v netradičních cereáliích a rýži

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
Author: Košinová, Květa
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Teoretická část diplomové práce charakterizuje vybrané tradiční a netradiční druhy cereálií. Také je zde definována vláknina - její chemické složení, rozdělení podle rozpustnosti ve vodě, vlastnosti, fyziologické účinky na člověka a metody stanovení. Praktická část je zaměřena na stanovení obsahu sušiny, popele, neutrálně-detergentní a hrubé vlákniny ve vybraných tradičních a netradičních druzích cereálií pomocí přístroje ANKOM.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16558
Date: 2011-04-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 22625


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
košinová_2011_dp.pdf 2.879Mb PDF View/Open
košinová_2011_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
košinová_2011_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account