Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích
Autor: Vaňková, Kateřina
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Diplomová práce byla zaměřena na fosfáty a jejich používání v masném průmyslu při výrobě drůbežích masných výrobků. Byly zde popsány fosfáty, jako přídatné látky, využívané při výrobě drůbežích masných výrobků a charakterizovány jejich vlastnosti a účinky. Byla provedena analýza sortimentu drůbežích masných výrobků v prodejní síti v České republice a bylo zde sledováno využití jednotlivých fosfátů v recepturách u vybraných druhů drůbežích masných výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16605
Datum: 2011-05-18
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 21582


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vaňková_2011_dp.pdf 1.736Mb PDF Zobrazit/otevřít
vaňková_2011_vp.doc 98.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vaňková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet