Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
Autor: Vítková, Marie
Vedoucí: Brachtl, Václav
Abstrakt: Cílem této práce je popsat funkce a využití zlepšujícího přípravku v pekařské a cukrářské výrobě. Bakalářská práce vysvětluje působení zlepšujících přípravků při výrobě v pekárně a cukrárně. Jsou popsány počátky použití zlepšujícího přípravku a obsah jeho hlavních složek, kompletní směsi a příklady některých používaných směsí u nás. Také je okrajově zmíněna charakteristika cukrářské a pekařské výroby. V závěru práce je popsán technologický postup výroby chleba s použitím kompletní směsi.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16744
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22699


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vítková_2011_bp.pdf 1.265Mb PDF Zobrazit/otevřít
vítková_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vítková_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet