Antioxidanty v nápojích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Antioxidanty v nápojích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Antioxidanty v nápojích
Autor: Hanák, Vojtěch
Vedoucí: Rumíšková, Marie
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá antioxidanty, principem jejich fungování a stanovení. Dále zhodnocuje možnosti využití antioxidantů v nápojářském průmyslu. Zaměřuje se na používání kyseliny askorbové jako stabilizátoru při výrobě nápojů. Uvádí její využívání při výrobě ovocných a zeleninových šťáv, piva a vína. Dále popisuje některé používané metody stanovení kyseliny askorbové.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16989
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22723


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hanák_2011_bp.pdf 1.231Mb PDF Zobrazit/otevřít
hanák_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hanák_2011_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet