Náhradní sladidla v potravinách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Náhradní sladidla v potravinách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Náhradní sladidla v potravinách
Autor: Hanáková, Veronika
Vedoucí: Rieglová, Jana
Abstrakt: Tato práce obsahuje výčet náhradních sladidel v potravinách. Jejich rozdělení na syntetické a přírodní. A také upozornění na nemoci způsobené nadměrným příjmem sladidel. Cílem práce bylo porovnání sacharidů vůči náhradním sladidlům a doporučení alternativních sladidel pro diabetiky a pro nemocné trpící nadváhou a obezitou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17239
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22680


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hanáková_2011_bp.pdf 1.789Mb PDF Zobrazit/otevřít
hanáková_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hanáková_2011_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet