Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské
Autor: Cahlíková, Kateřina
Vedoucí: Sasínek, Jaromír
Abstrakt: V této teoretické bakalářské práci jsou stručně popsány obvyklé způsoby skladování pšenice potravinářské v České republice, vliv skladování na změny kvalitativních parametrů a nástroje, které jsou vhodné pro implementaci systémů managementu kvality s možností uplatnění v podmínkách společností, které ji skladují. Následně byl vybrán jeden z nástrojů a popsáno jeho uplatnění v konkrétním podniku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17260
Datum: 2011-08-15
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22720


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
cahlíková_2011_bp.pdf 6.105Mb PDF Zobrazit/otevřít
cahlíková_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
cahlíková_2011_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet