Netradiční využití čokolády

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Netradiční využití čokolády

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Netradiční využití čokolády
Autor: Wolfová, Marcela
Vedoucí: Jurková, Eva
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou kakaovníku, historií zpracování kakaových bobů a tech-nologií výroby čokolády. Součástí práce je také popis jejího chemického složení. Podrobně je popsáno používání čokolády z potravinářského hlediska i její netradiční využití - při masážích, v umění i při léčbě nemocí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17526
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 21920


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
wolfová_2011_bp.pdf 3.076Mb PDF Zobrazit/otevřít
wolfová_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
wolfová_2011_op.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet