Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií
Autor: Kufová, Gabriela
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá cereáliemi, jejich složením a nejvýznamnějšími obilovinami. Dále je pozornost věnována možnostem stanovení jejich antioxidační aktivity se zaměřením na metodu ABTS, uvedeno je i stanoveni antioxidační aktivity v oblasti cereálních a potravinářských technologií.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17563
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22757


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kufová_2011_bp.pdf 1.919Mb PDF Zobrazit/otevřít
kufová_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kufová_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet