Senzorické hodnocení a vady čokoládových výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Senzorické hodnocení a vady čokoládových výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Senzorické hodnocení a vady čokoládových výrobků
Autor: Uherek, Dušan
Vedoucí: Hřivnová, Lenka
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zaměřuje na popis vad čokoládových výrobků, které vznikají při výrobě a skladování. Podrobně charakterizuje senzorickou analýzu jako nástroj denního hodnocení čokolády i jako metodu zlepšení kvality výrobků. Přehledně uvádí požadavky na senzorický panel a popisuje nejčastěji používané metody senzorické analýzy. První kapitola práce také shrnuje historii čokolády a současnou technologii výroby.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17606
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22744


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
uherek_2011_bp.pdf 5.261Mb PDF Zobrazit/otevřít
uherek_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
uherek_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet