Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa
Autor: Distlová, Tereza
Vedoucí: Nápravníková, Eva
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá chemickými ukazateli mletého masa. Konkrétně tuku a soli. Práce popisuje maso, mleté maso, jeho složení, dále popisuje legislativu s nimi související (obal mletého masa, složení mletého masa, obsah soli, obsah tuku).
URI: http://hdl.handle.net/10563/17615
Datum: 2011-08-19
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22607


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
distlová_2011_dp.pdf 831.3Kb PDF Zobrazit/otevřít
distlová_2011_vp.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
distlová_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet