Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody
Autor: Tomášková, Petra
Vedoucí: Jelínková, Romana
Abstrakt: Bakalářská práce pojednává o problematice výskytu mikroorganizmů ve zdravotnictví a potravinářství a o možnostech jejich zneškodnění. Jsou zde popsány jednotlivé metody dezinfekce, požadavky na dezinfekční prostředky a příklady používaných komerčních přípravků. Dále se práce zaměřuje na úpravu vody a hygienické zabezpečení pitné vody chemickými metodami. Práce obsahuje také přehled legislativních trendů týkajících se zdraví, hygieny a dezinfekce v daných oblastech průmyslového využití.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17735
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 21671


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
tomášková_2011_bp.pdf 4.016Mb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet