Mikrobiologická kvalita syrového mléka z mléčných automatů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mikrobiologická kvalita syrového mléka z mléčných automatů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mikrobiologická kvalita syrového mléka z mléčných automatů
Autor: Koutská, Marta
Vedoucí: Míšková, Zuzana
Abstrakt: Diplomová práce popisuje složení kravského mléka. Zabývá se mikrobiologií syrového mlé-ka, patogenními a podmíněně patogenními mikroorganizmy vyskytujícími se v syrovém mléce. Další část je zaměřena na pozitiva a negativa mléka a princip mléčného automatu. V praktické části se zaměřuje na průzkum úpravy syrového mléka spotřebitelem a mikrobiologickým rozborem syrového mléka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17837
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22626


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
koutská_2011_dp.pdf 2.069Mb PDF Zobrazit/otevřít
koutská_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
koutská_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet