Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování
Autor: Písařík, Jaroslav
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Diplomová práce se věnuje pěstování jabloní, jejich řezu a pěstitelským systémům, zahrnuje chemické složení a potravinářské využití. U vybraných odrůd jabloní byly sledovány hodnoty kyseliny jablečné, refrakce a sušina v závislosti na době skladování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17860
Datum: 2011-05-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 21770


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
písařík_2011_dp.pdf 2.448Mb PDF Zobrazit/otevřít
písařík_2011_vp.doc 88.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
písařík_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet