Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu
Autor: Fanta, Jiří
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Práce se zabývá metodami vhodnými ke stanovení antioxidační kapacity piva, metodami vhodnými ke stanovení polyfenolů v pivu a popisem mikrobiologie pivovarské výroby. Práce obsahuje popis technologického procesu výroby piva a chemické složení piva, sladu a chmele. V experimentální části byly analyzovány vzorky piv na celkovou antioxidační kapacitu a na celkové polyfenoly. Anylýzy byly doplněny jednoduchými mirobiologickými rozbory.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17898
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 21414


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
fanta_2011_dp.pdf 2.540Mb PDF Zobrazit/otevřít
fanta_2011_vp.pdf 59.54Kb PDF Zobrazit/otevřít
fanta_2011_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet