Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž
Autor: Hegerová, Eva
Vedoucí: Kubík, Josef
Abstrakt: Tato diplomová práce je zaměřena na konkurenceschopnost restaurace Palačinkárna v Kroměříži. Práce je rozdělena do tří částí, a to teoretickou, analytickou a projektovou. V teoretické části je zkoumána problematika konkurenceschopnosti, prostředí podniku včetně analýz potřebných pro analytickou část. Dále jsou charakterizovány typy marketingového výzkumu a typologie restauračních zařízení. Analytická část je zaměřena na charakteristiku podniku, analýzu konkurence, PEST analýzu, SWOT analýzu, marketingový výzkum a v závěru jsou určeny návrhy na zlepšení stávajícího stavu. Stěžejní části celé práce je část projektová, která vyplývá z předcházejících analýz. Soustřeďuje se na rekonstrukci podniku. Je rozdělena na tři dílčí části a jejich nákladovou, časovou a rizikovou analýzu s tím, že v závěru jsou všechny dílčí rekonstrukce propojeny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18186
Datum: 2011-05-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav managementu a marketingu
Studijní obor: Management a marketing
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 21064


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hegerová_2011_dp.pdfZablokované 4.058Mb PDF
hegerová_2011_vp.doc 71.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hegerová_2011_op.doc 71Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet