Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování
Autor: Popelková, Zuzana
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Hlavní část této bakalářské práce pojednává o polotovarech ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování. Práce obsahuje rozdělení a složení ovoce a zeleniny, dále vhodnost jednotlivých druhů ovoce a zeleniny pro konzervování. Zvláštní pozornost je věnována výrobě a použití moderních polotovarů, které omezují zdravotní rizika. Jsou to např. mrazírenské a biologicky stabilizované polotovary, polotovary s aseptickým uchováváním.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18385
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 22714


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
popelková_2011_bp.pdf 1.363Mb PDF Zobrazit/otevřít
popelková_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
popelková_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet