Přírodní a umělé obaly masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Přírodní a umělé obaly masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Přírodní a umělé obaly masných výrobků
Autor: Zderčíková, Eva
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce je věnována přírodním a umělým obalům v masné výrobě. Jsou zde popsány jejich druhy, technologické vlastnosti a praktické příklady použití těchto obalů. Cí-lem práce je seznámit veřejnost s využíváním přírodních střev a umělých obalů při výrobě masných výrobků, které se běžně v masné výrobě používají.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18463
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22718


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zderčíková_2011_bp.pdf 1.187Mb PDF Zobrazit/otevřít
zderčíková_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zderčíková_2011_op.doc 98.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet