Nutriční aspekty syrové stravy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nutriční aspekty syrové stravy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nutriční aspekty syrové stravy
Autor: Frantík, Vojtěch
Vedoucí: Fišera, Miroslav
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je poukázat na významnost syrové stravy a její vliv na zdravotní stav. Dalším cílem je také zdůraznit nutriční rozdíly syrové a vařené stravy a možné následky nutričního podvyživení. V práci je obsaženo, proč je strava upravována a jak úprava působí na stravitelnost. Je zde také uveden přehled všech nutrientů, vitaminů a minerálních látek a jejich doporučené dávky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18482
Datum: 2011-08-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 22679


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
frantík_2011_bp.pdf 945.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
frantík_2011_vp.pdf 64.23Kb PDF Zobrazit/otevřít
frantík_2011_op.pdf 63.02Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet