Antioxidační vlastnosti bobulového ovoce.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Antioxidační vlastnosti bobulového ovoce.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Antioxidační vlastnosti bobulového ovoce.
Autor: Motyčková, Kristýna
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá problematikou antioxidantů v bobulovém ovoci. V jednotlivých kapitolách se práce věnuje přírodním antioxidantům (vitamin A, E, C, flavonoidy, flavony, flavonony, karotenoidy, selen, alkaloidy a další) a syntetickým antioxidantům (BHA, BHT, TBHQ, galláty). Také jsou zde popsány jednotlivé druhy drobného ovoce. V závěru práce je popsán výskyt antioxidantů v bobulovém ovoci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18506
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 22690


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
motyčková_2011_bp.pdf 1.576Mb PDF Zobrazit/otevřít
motyčková_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
motyčková_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet