Jakost masa v závislosti na podmínkách skladování.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Jakost masa v závislosti na podmínkách skladování.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Jakost masa v závislosti na podmínkách skladování.
Autor: Borutová, Andrea
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na faktory ovlivňující jakost masa. Mezi primární faktory ovlivňující jakost masa se řadí předporážková manipulace se zvířaty, jateční opracování a bourání masa. Sekundární faktory ovlivňující jakost masa zahrnují povrchové ošetření masa, balení masa a skladovací podmínky. Při dodržování správných hygienických a technologických postupů se tak může docílit zvýšení údržnosti masa.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1861
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2275


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
borutová_2006_bp.pdf 403.2Kb PDF Zobrazit/otevřít
borutová_2006_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
borutová_2006_op.doc 35Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet