Vliv faktorů okolí potravinářského podniku na kvalitu produkce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv faktorů okolí potravinářského podniku na kvalitu produkce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv faktorů okolí potravinářského podniku na kvalitu produkce
Autor: Karlíková, Zuzana
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je shrnout poznatky týkající se problematiky kvality produktů potravinářského podniku. Podnik je popsán jako ekonomický subjekt se zaměřením na potravinářskou výrobu. Dále tato práce popisuje kvalitu zejména se zaměřením na ISO normy, které jsou jedním z prvků ovlivňující úroveň kvality potravinářského výrobku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2050
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2251


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
karlíková_2006_bp.pdfZablokované 346.4Kb PDF
karlíková_2006_vp.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
karlíková_2006_op.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet