Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí
Autor: Stehlíková, Jana
Vedoucí: Hoza, Ignác
Abstrakt: Historie pivovarnictví. Popis jednotlivých vlastností piva - vůně, plnost, říz, hořkost. Popis cizích chutí a vůní do tříd. Hodnocení psychologických aspektů senzorické analýzy piva a faktorů v pivu s pozitivním vlivem na zdraví člověka. Sledovat popsané faktory u 4 stáček 11% piva a statistické vyhodnocení. Spolupracovat s profesionálními pracovníky pivovaru Litovel, a.s.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2085
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2214


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
stehlíková_2006_dp.pdf 747.6Kb PDF Zobrazit/otevřít
stehlíková_2006_vp.doc 45Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
stehlíková_2006_op.pdf 480.9Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet