Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?

DSpace Repository

Language: English čeština 

Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Lenikusová, Markéta
dc.date.accessioned 2013-10-07T03:23:04Z
dc.date.available 2013-10-07T03:23:04Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/21588
dc.description.abstract Bakalářská práce popisuje rostlinné a živočišné tuky, vymezuje rozdíly mezi jednotlivými druhy tuků. Ukazuje na jejich využití z hlediska gastronomického, tak jejich vliv na lidský organizmus. Jsou popsány zdroje mastných kyselin a obsahy cholesterolu. cs
dc.format 38 s. (46 959 znaků) cs
dc.format.extent 1172419 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject rostlinný olej cs
dc.subject živočišné tuky cs
dc.subject cholesterol cs
dc.subject mastné kyseliny cs
dc.subject vegetable oi en
dc.subject animal fat en
dc.subject cholesterol en
dc.subject fatty acids en
dc.title Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk? cs
dc.title.alternative Is It Healthier Vegetable or Animal Fat? en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vojtíšková, Petra
dc.date.accepted 2012-06-11
dc.description.abstract-translated This bachelor theme describe the vegetable and animal fats, defines the differences between type of fats. It show on their recovery from a gastronomicaly view and their effect on the human organism. They're describing sources of fatty acits and cholesterol contents. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25676
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
lenikusová_2012_bp.pdf 1.118Mb PDF View/Open
lenikusová_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
lenikusová_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account