Čočka - její druhy a nutriční význam

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Čočka - její druhy a nutriční význam

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Čočka - její druhy a nutriční význam
Autor: Tvrdá, Kristýna
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou a chemickým složením luštěnin, zejména čočky jedlé a jejími výživovými parametry. Obsahem bílkovin, lipidů, sacharidů, minerálních látek, vitaminů, antioxidantů a antinutričních látek.Stručně jsou zmíněny její obchodní druhy a podmínky pro pěstování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21761
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25516


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
tvrdá_2012_bp.pdf 2.452Mb PDF Zobrazit/otevřít
tvrdá_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
tvrdá_2012_op.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet