Náhradní sladidla používaná v potravinářství

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Náhradní sladidla používaná v potravinářství

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Náhradní sladidla používaná v potravinářství
Autor: Mácová, Zuzana
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Tato práce uvádí přehled jednotlivých náhradních sladidel, jejich sladivost, základní chemickou charakteristiku a využití v potravinářství. Cílem experimentální části bylo provést výzkum zaměřený na odbornou veřejnost studující v potravinářství. Sběrem primárních informací byla vybrána metoda dotazování. Dotazníkové šetření bylo provedeno v Olomouckém a Zlínském kraji. Klíčové otázky výzkumu byly zaměřeny na znalosti problematiky náhradních sladidel.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21785
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25504


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
mácová_2012_bp.pdf 2.530Mb PDF Zobrazit/otevřít
mácová_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
mácová_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet