Analýza vzdělávacího systému Městského úřadu Prostějov se zaměřením na projekt "Zefektivnění řízení lidských zdrojů a vzdělávání na Městském úřadu Prostějov"

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza vzdělávacího systému Městského úřadu Prostějov se zaměřením na projekt "Zefektivnění řízení lidských zdrojů a vzdělávání na Městském úřadu Prostějov"

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza vzdělávacího systému Městského úřadu Prostějov se zaměřením na projekt "Zefektivnění řízení lidských zdrojů a vzdělávání na Městském úřadu Prostějov"
Autor: Raidová, Tereza
Vedoucí: Kressová, Petra
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá analýzou vzdělávacího systému na Městském úřadu Prostějov se zaměřením na vzdělávací projekt Zefektivnění řízení lidských zdrojů a vzdělávání na Městském úřadu Prostějov, který je spolufinancován z Evropského sociálního fondu. Teo-retická část je zaměřena převážně na popis vzdělávacího cyklu, legislativu vzdělávání úředníků a také následné srovnání soukromého a veřejného sektoru v oblasti vzdělávání. Praktická část je zaměřena na analýzu samotného vzdělávacího systému na Městském úřadu Prostějov, ve které bylo využito několik metod sběru dat jako např. písemné dotazníkové šetření, vlastní pozorování, testování aj. Hlavním cílem práce je kritické a objektivní zhodnocení stávajícího vzdělávacího systému a navržení doporučení pro jeho efektivnější průběh v budoucnu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21820
Datum: 2012-04-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav regionálního rozvoje, veřejné správy a práva
Studijní obor: Veřejná správa a regionální rozvoj
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 26959


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
raidová_2012_bp.pdf 1.205Mb PDF Zobrazit/otevřít
raidová_2012_vp.zip 27.39Kb Neznámý Zobrazit/otevřít
raidová_2012_op.doc 73Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet