Alimentární mykotoxikózy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Alimentární mykotoxikózy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Alimentární mykotoxikózy
Autor: Nováková, Viera
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na obecnou problematiku a klasifikaci mikroskopických toxinogenních hub, produkujích mykotoxiny, které mohou způsobovat těžké otravy, pří-padně vyústit v závažná onemocnění. Vybrané druhy mykotoxinů jsou charakterizovány podle toxicity a chemického složení, dále je popsán typ onemocnění, které mohou vyvolat u lidí a zvířat. Z důvodu eliminace mykotoxikóz jsou důležité také metody pro jejich dia-gnostiku, jejichž principy jsou v práci charakterizovány.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21830
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25506


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
nováková_2012_bp.pdf 1.525Mb PDF Zobrazit/otevřít
nováková_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
nováková_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet