Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný.
Autor: Rievajová, Soňa
Vedoucí: Rumíšková, Marie
Abstrakt: Cílem mojí bakalářské práce bylo popsat technologii výroby rajčatového protlaku a kečupu. Poukázat na nové šetrnější způsoby výrobních technologií a inovaci obalových materiálů, dále popsat zavedení systému kritických bodů HACCP do výrobního procesu a stanovení kritických kontrolních bodů u jednotlivých fází výroby. Posledním bodem mojí práce bylo poukázat na výživovou hodnotu kečupu a přítomnost významného antioxidantu lykopenu v rajčatech a výrobcích z rajčat.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21849
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25668


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
rievajová_2012_bp.pdf 1.787Mb PDF Zobrazit/otevřít
rievajová_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
rievajová_2012_op.doc 226.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet