Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství
Autor: Slováková, Michaela
Vedoucí: Holko, Ivan
Abstrakt: V rámci této bakalářské práce byly prostudovány bakterie rodu Lactobacillus spp. Byla provedena rešerše, která shrnuje základní poznatky o těchto bakteriích, jejich využítí v potravinářské výrobě a také jejich vlivu na zdraví a vývoj člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22034
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25505


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
slováková_2012_bp.pdf 422.3Kb PDF Zobrazit/otevřít
slováková_2012_vp.doc 91Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
slováková_2012_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet