Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
Autor: Štulířová, Eva
Vedoucí: Brachtl, Václav
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na cereálie, výrobu mouky a faktory ovlivňující jakost. V úvodu je popsánvýznam cereálie z pohledu nutričního, chemického složení i jednotlivé druhy cereálií. V další části jsem se zabývala samotnou výrobou mouky z pšenice, hlavními technologickými postupy a definovala vybrané faktory, ketré ovlivňují jakost mouky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22051
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25798


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
štulířová_2012_bp.pdf 1.245Mb PDF Zobrazit/otevřít
štulířová_2012_vp.doc 228Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
štulířová_2012_op.doc 91Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
štulířová_2012_bp-redacted.pdf 1.170Mb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet