Antioxidační vlastnosti naklíčených semen

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Antioxidační vlastnosti naklíčených semen

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Antioxidační vlastnosti naklíčených semen
Autor: Zerzáňová, Silvie
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Diplomová práce se v teoretické části zabývá charakteristikou a vlastnostmi luštěnin a olejnin. Mezi sledované plodiny byly zařazeny čočka, hrách, fazol, mungo, bob, řepka a slunečnice. Dále je v práci popsán postup při nakličování vybraných druhů semen. Praktická část se zabývá obsahem antioxidantů, jejich vlastnostmi, obsahem polyfenolů a minerálních látek sledovaných plodin v různých časových stádiích vývojového růstu při klíčení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22109
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 24395


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zerzáňová_2012_dp.pdf 3.078Mb PDF Zobrazit/otevřít
zerzáňová_2012_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zerzáňová_2012_op.doc 103.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet