Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let
Autor: Rotterová, Libuše
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na výživu dětí od jednoho do tří let, zejména pak na fermentované mléčné výrobky a jejich výživové a nutriční požadavky v růstu a vývoji dětí. Popisuje způsoby mléčné výživy i doporučení, které druhy potravin jsou vhodné v jídelníčku batolat. Zároveň také zmiňuje možné potravinové alergie.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22233
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25693


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
rotterová_2012_bp.pdf 1.736Mb PDF Zobrazit/otevřít
rotterová_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
rotterová_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet