Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů
Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Sumczynski, Daniela
|
|
dc.contributor.author |
Minarčík, Tomáš
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-08T04:27:42Z |
|
dc.date.available |
2013-10-08T04:27:42Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22267
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce shrnuje dostupné poznatky o nápoji z mladého ječmene. Zabývá se charakteristikou, vlastnostmi i souvisejícími aspekty obsažených účinných látek a vlivem užívání nápoje z mladého ječmene na lidský organismus. |
cs |
dc.format |
38 s. |
cs |
dc.format.extent |
2380896 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
zelený ječmen
|
cs |
dc.subject |
antioxidant
|
cs |
dc.subject |
doplněk stravy
|
cs |
dc.subject |
green barley
|
en |
dc.subject |
antioxidant
|
en |
dc.subject |
food supplement
|
en |
dc.title |
Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů |
cs |
dc.title.alternative |
Barley and Its Using in Beverage Industry |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2012-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis summarizes the available knowledge about the drink from young barley. It deals with the characteristics, properties and related aspects of the active contained substances and influence of young barley drink on the human organism. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25573
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam